In dit artikel beschrijven wij de beste oplossing om uw nieuwbouwproject zichtbaar te maken en een groot publiek kenbaar te maken wat u in de verkoop heeft.

U kunt natuurlijk een advertentie op marktplaats zetten of een advertentie plaatsen in een vastgoedblad, maar dat heeft vaak maar een klein bereik en is beperkt gericht op de doelgroep die je wilt bereiken. Daarmee krijgt uw nieuwbouw project niet de aandacht die het verdient en is de kans op een snelle verkoop ook een stuk kleiner. Ook zijn er mogelijkheden om via makelaars te verkopen, maar ook dit kanaal wordt steeds beperkter door de komst van internet.

Er is een andere oplossing die veel beter, goedkoper en efficiënter werkt, namelijk het plaatsen van een bouwbord. Dit is een bord met een grote oppervlakte dat kan worden bedrukt met een wervende tekst en met een foto of afbeelding van het toekomstige huis of bedrijfspand. De mogelijkheden zijn tegenwoordig bijna oneindig. Bouwborden met een enorme grootte zijn mogelijk, allerlei vormen, fulle color, van hout of aluminium, van canvas of van pvc zeildoek.

Met name de borden die gemaakt zijn van een buizen frame en een pvc zeildoek zijn populair en zijn een steeds meer voorkomend element in ons straatbeeld. Deze bouwborden zijn voor een nette prijs te krijgen, worden over het algemeen snel geleverd, zijn zeer goed bestand tegen slecht weer en door het lichte gewicht ook nog eens makkelijk te plaatsen. Door het gebruik van aluminium en zeildoek krijg je een modern bord dat lang  genoeg mee gaat om uw bouwproject aan de man te brengen en goed te presenteren.

Bij de keuze van een bouwbord is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te kiezen zoals Vastgoedframe uit Utrecht. Zij hebben een breed assortiment aan bouwborden, met talloze mogelijkheden. Meer informatie daarover kunt u vinden op hun website.

Daarnaast is het goed om vantevoren goed te bedenken welke doelgroep u wilt aanspreken, waar het bord komt te staan, vanaf welke afstand het zichtbaar moet zijn en welke informatie u er op kwijt wilt. Wat betreft dat laatste geldt over het algemeen hoe minder hoe beter, maar het moet wel genoeg zijn om mensen nieuwsgierig te maken. Een goede afbeelding van een visualisatie hoe het pand er uit komt te zien is daarbij aan te raden. Een goede leverancier hiervoor is Studio I2 uit Delft

Bouwbord langs A2 bij Amsterdam

Bouwbord langs A2 bij Amsterdam