Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst in zwembad in ons huis gehad. Alleen was het niet een zwembad waar je heerlijk in kon zwemmen, maar het was een zwembad van regen dat naar binnen druppelde, gezien het feit dat ons dak helemaal gescheurd was. Het was voor het eerst in mijn leven dat ik de hulp moest inschakelen van een dakdekkersbedrijf, en voor deze diensten heb ik contact opgenomen met dakdekker Arnhem.

Grote scheur in ons dak

Het feit dat het voor mij voor het eerst was dat ik contact had opgenomen met een dakdekkersbedrijf vond de dakdekker al heel apart. Hij heeft mij dan ook geadviseerd om eens per jaar mijn dak te laten controleren, voor beginnende scheuren of gaten in het dak. Dit heb ik eerder nooit gedaan, en daardoor is dan ook mijn dak op deze manier kapot gegaan. Dit had namelijk al in een veel eerder stadium voorkomen kunnen worden, maar als bewoner denk je daar gewoonweg niet aan.

Bent u woonachtig in de omgeving van Arnhem, dan adviseer ik dakdekker Arnhem in dat geval. Bent u woonachtig in de omgeving van Nijmegen, dan is dakdekker Nijmegen het bedrijf wat u helpt bij (beginnende) schade aan uw dak.