Bent u nieuwsgierig naar een bedrijf dat u kan helpen met persoonlijke trainingen, bedrijfs trainingen en particuliere trainingen? Dan zit u bij dit bedrijf aan het juiste adres! Zij verzorgen erg veel trainingen met erg veel kwaliteit en service. U zult er altijd iets aan hebben aan zo’n training. Ze zijn erg kwaliteit gericht en de prijs kwaliteit verhouding is daarom erg goed. Bent u benieuwd naar de kosten of andere informatie over geweldloze communicatie of deze trainingen? Bekijk dan de informatie even op de website of neem eventueel contact op met één van de medewerkers.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik bij een bedrijf begonnen met mijn nieuwe werk. Het bevalt me erg goed en ik wil in dit bedrijf graag hogerop groeien. In mijn eerste werkweek heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. Dit komt omdat we erg veel cursussen en trainingen hadden. Deze cursussen waren erg handig voor de ontwikkeling van het personeel en hoe je met het andere personeel moest omgaan. Zoals geweld en alles wat daar mee te maken heeft.

Mensen met een mediation opleiding gaven ons les over hoe we geweldloze communicatie het beste konden doen. Dit was een erg nuttige les en voor herhaling vatbaar. Bekijk voor meer informatie op de website.