Ben je op zoek naar een goede coverband die live muziek speelt op jullie bruiloft? een band die er een echt feestje van maakt en de gasten de dansvloer op krijgt? Zoek dan niet verder! Day Out coverband uit Utrecht is de  coverband waar jullie naar op zoek zijn.

Het zoeken van de juiste band voor het feest van de mooiste dag van jullie leven is geen gemakkelijke opgave. Er zijn vele coverbands te vinden, allemaal met hun eigen repertoire, eigen prijs, eigen professionaliteit en eigen presentatie. Day Out weet als geen ander wat er bij een bruiloft komt kijken en neemt dan ook de zorgen voor de live muziek uit handen. Alles is tot in de puntjes geregeld, van afstemming met de ceremoniemeesters tot professioneel geluid, een snelle soundcheck, een mooie aankleding van het podium en stijlvolle bijpassende kleding van de bandleden.

Als jullie Day Out huren als coverband voor jullie feest, dan is het gegarandeerd een echt feest met de betere live muziek. De band bouwt de muziek meestal rustig op met soul muziek, gevolgd door steeds opzwepende rock, pop en funk nummers. De Nederlandstalige nummers zorgen voor een goede interactie met het publiek omdat ze lekker kunnen meezingen.

Day Out is een coverband met een zeer ruime ervaring op diverse podia in Nederland. Ze hebben al vele optreden gedaan op openbare podia, op personeelsfeesten, bruiloften en grote evenementen. De muzikanten zijn ervaren en weten hoe ze een feestavond tot een succes kunnen maken. Day Out beloofd een heftige show waarbij het publiek wordt gegrepen, er intieme momenten zijn, er kan worden meegezongen, maar vooral kan worden gedanst.

Day Out is een betaalbare band die een professionele show levert tegen een nette prijs. Er wordt altijd gezorgd voor een goede afstemming met het type feest of gelegenheid. De keuze uit het repertoire, de kleding, de aankleding van het podium en de sfeer worden vantevoren doorgesproken en op de avond waar nodig bijgesteld om zo de optimale feestsfeer te creëren. Klik hier om de band te boeken.