Producten voor mooie prijzen, keuze uit diverse merken, een breed assortiment en een klachtenservice waar je op kunt rekenen. Er wordt gesproken over de webshop Bol.com. Zij bestaan al sinds 1999 en hebben zich in de loop der jaren enorm ontwikkeld. De bovenstaande eigenschappen zijn slechts een aantal voorbeelden van de voordelen van Bol.com.

Bol.com
In 1999 werd Bol.com opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG. Bol staat dan ook voor Bertelsmann On-Line. De webshop heeft diverse eigenaren gehad, maar is sinds 2012 een onderdeel van Ahold. In Nederland is Bol.com een bekende webshop. Enorm veel mensen schaffen hun producten aan bij deze webshop. Dit heeft onder andere te maken met de scherpe prijzen die worden gehanteerd. In bijna alle gevallen biedt Bol.com namelijk de goedkoopste prijs aan. Een andere reden waarom Bol.com zo succesvol is, is de uitstekende service die zij verlenen.

Het is mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op te nemen met Bol.com voor eventuele vragen en dergelijken. Bestellingen bij Bol.com worden verzonden tegen de lage verzendkosten van slechts €1,99,-. Bij bestellingen boven de €20,- wordt de bestelling gratis verzonden. Zodra de bestelling in huis is, vaak al de volgende dag, krijg je 30 dagen bedenktijd. Mocht het product dan toch niet naar wens zijn dan kun je het gemakkelijk en gratis weer retourneren naar Bol.com en ontvang je het betaalde bedrag weer terug. Ook kun je een bol.com cadeaubon geven wat een superleuk cadeau is.

Couponcode
Bol.com beschikt over een speciale pagina op de website dat gevuld is met couponcodes. Deze codes kun je kopiëren en gebruiken bij bepaalde artikelen. Je ontvangt dan een percentage korting waarmee je tot vele euro’s kunt besparen. Soms is er ook een actie waardoor je gratis verzendkosten krijgt.