CorTenstaal bloembakken van Tuinvoordeel.eu

CorTenstaal bloembakken van Tuinvoordeel.eu

Bent u op zoek naar die ene bloembak van CorTenstaal? Tegenwoordig bestaat er de mogelijkheid om uw CorTenstaal bloembakken geheel naar eigen wens te laten maken. Zo kunt u uw tuin of dakterras volledig inrichten in uw eigen stijl. Of het nu gaat om een extra hoge bloempot bij de entree of een smalle hoge plantenbak op uw nieuwe balkon.

Wat is CorTenstaal eigenlijk?

CorTenstaal is een metaallegering die o.a. bestaat uit ijzer, koper nikkel en chroom. Door oxidatie / roestvorming wordt een zeer dichte oxidehuid gevormd. Deze oxidehuid is ondoordringbaar voor zuurstof, wat verdere oxidatie / roestvorming onmogelijk maakt. De bruin/oranje roestlaag vormt zich binnen enkele weken tot maanden. De warme uitstraling maakt CorTenstaal toepasbaar in moderne en klassieke tuinen. CorTenstaal heeft vele toepassingen als gevelbekleding, kunstobjecten en bijv. plantenbakken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Naast de vele standaardmaten die verkrijgbaar zijn, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een op maat gemaakte CorTenstaal bloembak. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan een extra grote boombak of een bloembak voorzien van wielen. Zo ziet u maar; bij de aanschaf van bloembakken bent u niet gebonden aan de standaard maten in het tuincentrum. Ideaal voor particulieren, hoveniers en bijvoorbeeld projectinrichters die hun tuin, terras of balkon een persoonlijk tintje willen geven.