In Nederland zijn zeer veel aanbieders van zadelkrukken en tabourets. Er zijn er echter maar weinigen die zich gespecialiseerd hebben in de verkoop hiervan. De meeste aanbieders zien het als een leuk bijproduct in hun brede assortiment.

Wij niet! Goedkopetabouret is de specialist in comfortabele en betaalbare tabourets. U kunt deze online bestellen in onze webwinkel www.goedkopetabouret.nl. Op al onze producten geven wij twee jaar volledige garantie en rekenen (Nederland en België) geen verzendkosten!

Een tabouret is een verrijdbare kruk die verkrijgbaar is in vele uitvoeringen. Een tabouret heeft een ronde of gewelfde zitting die zeer comfortabel is. Het stabiele karakter verkrijgt hij door de sterpoot met minimaal vijf tenen. Al onze producten zijn voorzien van kunststof wieltjes waardoor u een grote mobiliteit heeft en zich gemakkelijk kunt verplaatsen. De tabouret is verkrijgbaar in twee verschillende instelbare zithoogtes waardoor een perfecte werkhoogte gegarandeerd is.

Geschiedenis

In Europa was de tabouret aan de hoven de zetel van een hertogin. De strenge etiqette bepaalde dat alleen een lid van een vorstelijke familie in gezelschap van een hogergeplaatste persoon op een stoel mocht zitten. Lagere edellieden mochten in aanwezigheid van hoge edelen en vorsten niet zitten. Een tabouret was een zetel voor dames. Heren zaten niet op tabourets. Men sprak in dit verband van het “Privilege du tabouret”

Zadelkruk aanschaffen? De juiste keuze voor uw rug!