Catering Zutphen maakte ons feest af. Wij, mijn vrouw en ik, hebben laatst namelijk een feest gegeven bij een boerderij. Daar konden we een stuk schuur huren voor een middag waar ze ook een soort van café hadden ingebouwd. Het enige wat ontbrak was de catering, dus gingen we opzoek naar een catering in de buurt van Zutphen.

Geweldig feest gehad

Het feest dat we hadden georganiseerd was ter gelegenheid van ons vijfentwintig jarig huwelijk. Een dag waar een goed feest zeker op z’n plaats zou zijn en waar we dus ook zeker gebruik van hebben gemaakt. Nadat we het feest hadden geopend kwam de catering uit Zutphen op het perfecte moment. Het eten was lekker en de werknemers waren allen erg gastvriendelijk en erg sociaal. Het is ons helemaal bevallen, daarom adviseren wij dit ook heel erg bij iedereen aan wie maar opzoek is naar een catering bedrijf.

Catering Apeldoorn

Dit zelfde geldt ook voor de catering uit Apeldoorn, want ook dat was helemaal geweldig. Zo hebben ze mijn oma’s feest helemaal tot een succes gemaakt, door alles tot in de puntjes goed te regelen. Heeft u interesse? Klik dan eens op de kop van deze alinea. Deze verbind u door naar de juiste website.