Camping Beekbergen was echt geweldig. Wij hebben nog nooit zo mooi kunnen genieten van onze vakantie. We, mijn vrouw en ik, zijn namelijk voorzien van alle voorzieningen die wij graag wilden zien en nodig hadden om die éne perfecte vakantie te hebben. Echt in één woord: fantastisch! En dan overdrijf ik helemaal niets.

Fan-tas-tisch! 

Het was gewoon een geniale vakantie. Wij hebben er gezeten en heel veel plezier samen gehad. De omgeving is ook prachtig om je fiets te pakken en gewoon hele dagen rond te gaan fiets. Zo is er van alles te zien op de camping en al helemaal in de omgeving. Het is er echt fantastisch. Gewoon in éen woord het is er fantastisch. Je kunt er heel erg goed van je rust genieten.

Camping Veluwe

De camping zit dus in de omgeving van Veluwe. Daar waar dus deze op en top camping zich bevindt. We waren helemaal verbaasd dat de toiletten ook zo schoon waren. De camping was daarnaast ook nog heel erg kindvriendelijk dus onze kleinkinderen konden ook met een gerust hart langskomen. Ze genoten van de vrije ruimte en de rust die er is op deze camping. Daarnaast is er ook een heel team die voor de kleinste onder ons klaar staat om hun een hele mooie tijd te beleven.