Afgelopen jaar is mijn vader 80 geworden, en ik heb heel erg lang gezocht naar het perfecte cadeau voor mijn vader. Mijn vader woont nog altijd met mijn moeder in ons ouderlijk huis, en beiden doen ze alles nog op eigen houtje. Zo rijdt mijn vader nog altijd auto, net als mijn moeder en doen zij ook samen nog altijd gewoon de boodschappen. Toch was een cadeau voor mijn vader niet zomaar gevonden, totdat ik in aanraking kwam met de senioren camping.

Gaan nooit op vakantie

Mijn ouders zijn de laatste jaren nooit echt op vakantie geweest. Ze zijn wel eens een weekendje naar Texel geweest, maar echt genieten op een andere locatie hebben zij nog nooit gedaan. Om deze redenen heb ik mijn vader en moeder als cadeau een midweek op de senioren camping gegeven, waar zij helemaal tot rust kunnen komen en heerlijk hun baantjes kunnen zwemmen in het verwarmde zwembad. Daarnaast kan mijn vader ook gewoon de laptop meenemen, aangezien er een WIFI verbinding is op de gehele camping.

Wil jij een keer een weekendje weg samen met uw vrouw of man, dan is de seniorencamping de ideale plek voor u! Een weekje seniorencamping is bovendien ook zeer leuk om weg te geven aan bijvoorbeeld jouw ouders!