De winter komt er weer aan. De tijd om de kachel aan te doen en lekker samen met uw partner op de bank naar uw favoriete film te kijken. Maar als u uw favoriete film aan het kijken bent, wilt u toch geen doorgezakte oude bank? Dan heb ik goed nieuws voor u:

Bij Seats and Sofas Mijdrecht heeft u keuze uit een groot assortiment dat ook nog eens binnen 2 minuten wordt geleverd. Dus vandaag uitzoeken en vanavond zit u al op de nieuwe bank naar uw favoriete film te kijken. Bij Seats and Sofas Mijdrecht zijn we elke werkdag tot 21.00 uur open en parkeert u gratis.
Heeft u hulpnodig? Bij Seats and Sofas werken we met specialisten die regelmatig getraind worden om u van het juiste advies te kunnen voorzien.

tijdelijke actie!

Koopt u een bankstel of hoekcombinatie bij Seats and Sofas Mijdrecht, dan krijgt u nu tijdelijk een 11-delig huishoudpakket gratis erbij. Het pakket bestaat uit onder andere een stofzuiger, stoomstrijkijzer en een waterkoker dus kom snel naar Seats and Sofas om gebruik te maken van deze aanbieding.

Seats and Sofas Mijdrecht is een van de 21 vestigingen van Seats and Sofas in Nederland. Ondanks dat we een vrij jong bedrijf zijn, staat Seats and Sofas voor producten van hoge kwaliteit, gemak en comfort tegen een lage prijs.