Mijn man en ik hebben een mooi huisje gekocht in een natuurrijke omgeving. Het is een klein boerderijtje met een mooi uitzicht. Het is ontzettend schattig maar heeft daarbij meer dan genoeg ruimte voor ons. Ook hebben wij er een lange oprijlaan bij.

Brievenbus aan de oprijlaan

Omdat ik het niet nodig vind dat de postbode dat hele eind naar onze deur moet fietsen wilde ik graag een mooie brievenbus aan het begin van mijn oprijlaan. Ik was op zoek naar een fijne staande brievenbus waar flink wat post in past voor het geval wij bijvoorbeeld op vakantie gaan.

Ik kwam terecht bij yourmailbox.nl en daar kwam ik allerbei staande brievenbussen tegen. Ook hadden ze het merk Bobi brievenbus, daar had ik al meer van bekeken en dit waren toch wel mijn favoriete brievenbussen. Ze zijn erg ruim en passen helemaal bij mijn smaak en stijl van het huis.

Ik heb een groene staande Bobi brievenbus besteld en ik had hem vrij vlot al in huis. Ik heb hem direct neergezet en ben heel blij met mijn brievenbus. Hij is heel ruim dus we kunnen heel lang op vakantie. Ook gaat hij gemakkelijk open dus is het een kleine moeite om de post eruit te halen.