Toevallig kwam ik gisteren uit op een hele handige website. Ik zocht namelijk een bieraanbieding, omdat ik mijn verjaardag ga vieren en toen kwam ik uit bij BierindeAanbieding.nl. Op deze website stond de bieraanbieding die ik zocht. Een krat Heineken voor 8 euro en 49 cent bij de Digros. Er staat toevallig een Digros bij ons in de buurt dus dat kwam mooi uit.

Op deze website vond ik alle bier aanbiedingen van heel Nederland. Zo heb ik altijd een goedkope bieraanbieding. En jij dus ook als je de website dus regelmatig bezoekt en mis jij ook geen bier aanbiedingen meer. Want hiermee kan je makkelijk heel wat geld besparen. Normaal kost een krat Heineken ongeveer 13 euro, daarmee bespaarde ik toch mooi 4 euro en 50 cent. En niet 1 keer, want van 1 krat kan je niet leven, maar 6 keer. Dat is dus bij elkaar 27 euro bespaard op mijn verjaardags inkopen. Zeker de moeite waard dus om even de webiste BierindeAanbieding.nl te bezoeken als je bier gaat halen. Het loont dus zeker.

Al ga je naar de website dan zie je bier aanbiedingen van supermarkten, groothandel maar ook slijterijen. Eigenlijk alle winkels waar ze bier verkopen. En de aanbiedingen bier zijn verdeeld in verschillende verpakkingen. Namelijk kratten en blikjes, maar ook mono flesjes, tapvaatjes en fusten voor de beertender. De folders hoef ik niet meer te bekijken voor een bieraanbieding. En betaal ook niet meer de hoofdprijs voor me biertje. Eerst even de website bekijken en ik zie meteen waar de goede bier aanbiedingen in de buurt zijn. Echt een mooie website voor iedere bierdrinker. Ben jij ook een bierdrinker? Bezoek de website dan regelmatig om goed op de hoogte te blijven van alle bieraanbiedingen en bespaar ook direct op de boodschappen.