Het is vanaf nu mogelijk (voor een select groepje testers) om een status update te bewaren. Dit kan die van jou zelf zijn of die van een ander. Het voordeel hiervan is dat je een lijst kan bijhouden van dingen die jij interessant vind. Je hoeft dus niet meer een speurtocht te houden naar dat ene bericht van die ene persoon.

Deze functie kan ook op diverse manieren toegepast worden. Wil je het bijvoorbeeld gebruiken om een hele lijst met leuke links naar recepten te bewaren, dan is het dus erg makkelijk om elke keer als je weer een leuk recept tegen komt om op bewaren te klikken en je receptenboek is weer uitgebreid.

Zo zijn er vast nog tal van manieren waar je deze functie goed mee kan benutten. Denk hierbij aan een lijst in de vorm van een fotoalbum met bijvoorbeeld de leukste foto’s van jouzelf die je bij je vrienden bent tegen gekomen. Of een eigen verjaardagslijstje met daarin tips voor leuke verjaardagscadeaus die je toevallig hebt gespot en ga zo maar verder.

Wil je weten of jij ook tot dit selecte groepje hoort of dat je nog even geduld zal moeten hebben, ga dan nu bij Facebook inloggen en kijk of je de functie ziet staan.