Tegenwoordig kunnen we alles online bestellen. Het is natuurlijk ook heerlijk vanuit je luie tuinstoel online te winkelen. Maar, dan moet je natuurlijk wel een lekker zittende tuinstoel hebben. Daarom kun je ook makkelijk en snel online de mooiste tuinmeubelen bestellen. Wij vertellen je in dit blogartikel hoe je dit het best kunt aanpakken.

Groot aanbod tuinmeubelen

Wij raden je aan om online eerst te zoeken naar grote aanbieders van tuinmeubelen. In deze webshops heb je namelijk veel keuze en zo weet je vrijwel zeker dat je de tuinmeubelen in jouw stijl tegenkomt. Daarnaast bieden grote aanbieders vaak bekende merken en kwalitatief goede materialen aan. En meestal voor voordelige prijzen! Dit komt omdat deze webshops hun artikelen op grote schaal inkopen en daarom tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden. Daarnaast hebben grote aanbieders ook meerdere medewerkers in dienst en een online service waar je terecht kunt voor al je vragen.

Levertijden

Heb je de ideale tuinmeubelen gevonden? Let dan voor je gaat bestellen op de levertijden van je aanbieder. Heeft een tuinmeubelshop een eigen opslag, dan is zijn de tuinmeubelen meestal direct uit voorraad leverbaar en binnen een paar dagen bij jou. Moeten ze nog uit het buitenland komen? Dan duurt het meestal wat langer.

Afleveradres

Controleer altijd of de aanbieder ook op jouw adres de tuinmeubelen levert. Levert de aanbieder in heel Nederland? Leveren ze ook in het buitenland? Wat zijn de extra kosten om te laten bezorgen? Lees het altijd even na!

Showroom

Twijfel je tussen twee tuinmeubelen in de online webwinkel? Ga dan langs in de showroom van de aanbieder! Je kunt daar de tuinmeubelen in het echt bekijken en testen. Daarnaast krijg je ook een goede indruk van het bedrijf en extra inspiratie voor je tuin, terras of balkon.

Fonteyn Outdoor Living Mall

Een aanbieder die de bovenstaande dingen allemaal heeft is Fonteyn. Daarnaast geven zij als je voor het eerst online besteld een extra korting. Redenen genoeg om even een kijkje te nemen!