Afgelopen jaar hebben wij voor bij ons op de onderneming een aantal CNC machines gekocht. Het aanbod van de leverancier was zeer breed, zo verkoopt hij onder andere de CNC machine voor kleine en middelgrote series. Het werken met de machines heeft natuurlijk een aantal voordelen, en deze zet ik speciaal voor u op een rijtje.

De belangrijkste voordelen van een CNC machine:

  • U gaat veel meer produceren zonder extra machine operators;
  • De CNC machines zijn erg compact, ergonomisch en volgens de hoogste kwaliteitsnorm. U bent altijd verzeker van een machine van een zeer goede kwaliteit.
  • De CNC machine is een investering wat u gelijk terug ziet in de cijfers. Met de CNC machine behaalt u gegarandeerd een hogere winst.

Bovendien was de service van de CNC machines specialist ook nog eens enorm. Zo is er een korte levertijd. Dit omdat de productie in Duitsland gebeurd, en het dus gauw bij uw bedrijf bezorgd kan worden. Bovendien worden de machines ook nog eens geheel geïnstalleerd voor u, en wordt kunt u deze na de installatie gelijk gebruiken. Bovendien heeft u ook nog eens een goede financieringsconditie.

Wilt u bijvoorbeeld de CNC freesmachine kopen? Klik dan op de linkjes in dit artikel voor meer informatie over het kopen van deze machines.!