Het bedrijf STYLE CNC Machines heeft een uitgesproken mening over het draaien of frezen van enkelstuks en kleine series. De filosofie is dat zij daarbij de programmeertijden en dus omsteltijden tot een minimum beperken. Omdat bij kleine series juist de eenvoud allesbepalend is, zijn alle freesmachines exclusief uitgerust met de STYLE Besturing.
De medewerkers van STYLE CNC Machines werken iedere dag samen met haar eindgebruikers aan de optimalisatie van de machines en draaibanken en de besturing. Zo houden zij de voorsprong. Omdat zij begrijpen dat de eindgebruiker enkelstuks en kleine series efficiënt wil draaien of frezen, met behulp van de CNC technologie van vandaag.

Het bedrijf

Alle STYLE freesmachines worden geassembleerd in de fabriek in Bunschoten te Nederland. Hier is ook het hoofdkantoor en de Research & Development (R&D) afdeling gevestigd. Daarnaast heeft STYLE eigen service en salesafdelingen in Duitsland, België en Tsjechië. In alle andere Europese landen werken zij uitsluitend met gekwalificeerde dealers. Dankzij dit netwerk en de uitstekende service zijn maar liefst 70% van de verkochte machines herhalingsaankopen van bestaande klanten.

Gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

STYLE CNC Machines heeft een uitgebalanceerde combinatie van een eigen R&D, productie en eindassemblage afdelingen. Door echter ook onderdelen van de machines uit te besteden aan gespecialiseerde partners, maken zij het mogelijk om een Europese machine van topkwaliteit te leveren tegen verrassend gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bent u geïnteresseerd en wilt u één van onze draaibank(en) in werking zien? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.