Gepersonaliseerde badkamers worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Een badkamer die aansluit bij je persoonlijkheid, maakt het namelijk veel eenvoudiger om te genieten van je badkamer. Als je ’s ochtends net wakker bent, is de badkamer de ideale plaats om de dag goed op te starten. En kom je ’s avonds thuis na een lange en vermoeiende dag werken, dan is de badkamer de plaats bij uitstek om te ontspannen en tot jezelf te komen.

Badkamer tegels

Ben je toe aan een nieuwe badkamer en laat je een badkamer renovatie uitvoeren dan is het een aanrader om de juiste badkamer tegels te selecteren. Deze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle soorten en maten, wat jou als consument een enorme hoeveelheid mogelijke keuzes oplevert. De juiste keuze is van belang, want de badkamer tegels zijn voor het overgrote deel verantwoordelijk voor de uiteindelijke uitstraling van deze ruimte. Denk maar eens aan het verschil tussen een badkamer met lichte tegels of donkere tegels. Of beeld jezelf maar eens in hoe kleine vierkante tegeltjes verschillen van grote rechthoekige tegels.

Tegels op de vloer

Je zult zeer waarschijnlijk ook de vloer voorzien van badkamer tegels. Ook op dit gebied is er een enorme keuzevrijheid. Verschillende formaten, verschillende designs en uiteraard ook verschillende prijskaartjes. Zo kun je voor twee tientjes per vierkante meter al prima wand- of vloertegels kopen. Zoek je wat exclusievere tegels, dan kan het zomaar dat je per vierkante meter zeven of acht tientjes kwijt bent. Je kunt het betegelen van je badkamer dus zo voordelig of duur maken als je zelf wilt.