Ben je op zoek naar inspiratie voor om je tuin, terras of balkon opnieuw in te richten? Maak dan kennis met de tuinmeubelen van AppleBee. Het label AppleBee staat bekend om design en comfort. Met zorg ontworpen door een team Nederlanse designers. Kom de tuinmeubelen van AppleBee bekijken en testen in de Outdoor Living Mall van Fonteyn. Én profiteer van de scherpste prijzen.

Apple Bee tuinmeubelen

Verrassende AppleBee tuinmeubelen

De ontwerpers van AppleBee zijn ware perfectionisten en dat zie je! De tuinmeubelen hebben eigentijdse kleurstellingen, zijn gemaakt van de zuivere en contrasterende materialen. Daarnaast wil niet alleen het oog wat. Daarom besteed AppleBee ook veel tijd aan het comfort van de tuinmeubelen. Ze zitten dan ook als gegoten. Ook aan functionaliteit is gedacht. Zo worden de tuinmeubelen altijd geleverd met Bee Wett kussens. De vulling van deze Bee Wett kussens nemen geen vocht op, ideaal voor in Nederland!

Apple Bee tuinmeubelen

Collectie AppleBee tuinmeubelen bij Fonteyn

Bij het ontwerp en het produceren van AppleBee tuinmeubelen is aan alles gedacht. En dat voeren ze bij Fonteyn terug in hun tentoonstelling. Vraag aan een van de medewerkers wat AppleBee zo speciaal maakt en test de tuinmeubelen zelf. Profiteer van de scherpste prijzen, een ruim aanbod en de mogelijkheid om de tuinmeubelen direct mee naar huis te nemen. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kijk alvast in onze online winkel! Daar maak je ook gebruik van de meest gunstige prijzen en het gemak om vanuit huis te bestellen. Binnen 2 tot 3 dagen wordt je bestelling thuis bezorgd.