Airbo Stofzuiger van top kwaliteit!

Deze universele specialist is een onmisbare partner in stofvrij werken, maar kan natuurlijk ook dienst doen als bouwstofzuiger.

Toepassingen:

  • Haakse slijper
  • Sleuvenzaag
  • Muurfrees
  • Parketvloer-schuurmachine
  • Andere bouwmachines
  • Bouwstofzuiger
  • Supersterk Structofoam

 

Het laatste wat je wilt is een machine die niet lang meegaat. Het gebruikte materiaal van de airbo stofzuiger is supersterk structofoam, bewezen in de praktijk. Grote wielen en beugel voor transportgemak De airbo heeft aan de achterzijde twee grote stabiel wielen voor transportgemak. Uit je bus, over een drempel, de trap op, met de duwbeugel sta je nooit voor een blok. Twee zwenkwielen aan de voorzijde geven je de vrijheid. Twee Bypass-motoren, één schakelaar Dankzij de twee Bypass-motoren van elk 1200 W is de airbo als enige in staat om te voldoen aan de TNO-prestatietoets. 40 Liter inhoud voor ongestoord werken Ooit meegemaakt dat je werk bijn klaar was, maar de stofzak vol? Met de Airbo stofzuiger zal je dat niet snel gebeuren: 40 liter inhoud (5 tot 15 kg stof), éénmalige stofzakken. Gebruiksgemak moet voorrang hebben! Gereedschap start vanaf de fijnstofzuiger Vanzelfsprekend start je gereedschap door het inschakelen van de airbo. Uitschakelen geeft een korte naloop zodat ook het laatste beetje stof opgezogen wordt.

Alternatief Airbo Stofzuiger ADD2440

Airbo Stofzuiger ADD2440 fijnstof gezond en volgens de regels opzuigen. de AirBO maakt het waar; de industriele fijn- en kwartsstofzuiger met een gesloten stofsysteem voor boor-, slijp-, zaag-, frees en schuurwerk. de AirBo is enkele jaren op de markt en door TNO als enige getest en goedgekeurd op stofklasse H-filtratie en de A-classificatie industriele stofzuigers. dit dubbele predicaat van TNO onderscheidt hem van alle andere industriele sstofzuigers. sluit de Arbotech aan op de AirBo stofzuiger en u werkt storarm volgens de TNO prestatietoets. U bevestigt de Dusttool kap op de slijptol en zuigt het stof bij de bron af. technische informatie: Model: ADD 2440 ND5 Motor: 2400W Voltage: 230V AC 50/60 HZ Luchtverplaatsing: 90L/sec Mm/wk: 2500mm droog: 40L Filterklasse: H Gewicht: 22.8KG Afmeting: 800x490x880 mm