Advocaat Arnhem heeft mijn probleem heel erg goed en vooral snel opgelost. We hadden namelijk een agrarisch probleem met de verkoper van onze grond. Ik zal u het probleem eventjes haarfijn uitleggen.

Vervuilde grond

We hadden op een gegeven grote agrarische problemen en onenigheden met de verkoper van onze grond. Wij wilden namelijk een bollenland maken voor een wagenbouw groep bij ons uit het dorp en daarvoor hadden we een stuk grond gekocht. Het was niet veel groter dan één hectare. Zo groot was het dus niet, maar zo’n klein stukje grond kan wel voor grote problemen zorgen. De grond was namelijk helemaal vervuild. Op zich is dat niet zo’n heel groot probleem als dat van te voren maar wordt aangegeven. Nu was dit niet gedaan dus werden er bollen gepoot. Die moesten uitbloeien tot echte dahlia’s, maar zover is het nooit gekomen. De wagenbouwgroep heeft uiteindelijk duizenden euro’s verloren omdat ze geen

Advocaten Arnhem

De advocaten uit Arnhem hebben dit probleem heel erg snel opgelost. Ze kwamen uiteindelijk met de conclusie dat de grond absoluut niet vervuild verkocht mocht worden. Ook al was dit van te voren aangegeven, wanneer je iets verkoopt moet dit gewoon van een goede kwaliteit zijn. Zij hebben dus uiteindelijk de gemaakte kosten moeten bekostigen.