U als ondernemer vind het vaak een last om uw administratie bij te houden. Het kost u veel tijd terwijl  uw tijd ook wel beter zou kunnen gebruiken bijvoorbeeld door werkzaamheden op de werkplek te regelen. Administratie bijhouden wordt vaak als lastig bevonden omdat het veel tijd vergt maar bovendien ook nauwkeurig gedaan moet worden om fouten te voorkomen. De aandacht erbij hebben is een vereiste. Indien u er zeker van wilt zijn uw administratie nauwkeurig gedaan wordt helpt het administratiekantoor Almere u graag hierbij.

Helpende hand bij uw administratie..

Een administratiekantoor wordt vaak als alleen maar lastig ervaren maar toch kun je er veel nuttige informatie uit halen om uw onderneming tot een succes te maken. Daarnaast moet u zich houden aan  de wettelijke eisen van uw administratie. Hierbij komen vragen kijken als “Wat moet ik bijhouden voor de btw” of “Hoe lang moet ik mijn administratie bewaren?” Geen moeilijke opgaven maar toch worden hier veel fouten in gemaakt. Het administratiekantoor in Lelystad kan u echter de helpende hand in uw administratie bieden.

Het bijhouden van uw administratie is echter niet alleen maar lastig. Het zorgt ervoor dat u bepaalde aspecten in uw onderneming kunt verbeteren. Het geeft u bijvoorbeeld inzicht in:

–          De werkelijk gemaakte kosten: wat zijn deze vergeleken met de begrote kosten of de gemiddelde kosten binnen uw branche?

–          Het reilen en zeilen van uw bedrijf: stijgt de winst en blijven de kosten binnen de marges?

–          De prijs van het product: is de prijs hoog genoeg om na afstrek van de kosten winstgevend te zijn?

–          Het debiteurenbeheer: betalen de klanten op tijd?

Kloppende administratie

Dit zijn allerlei vragen die u uit uw administratie kunt halen. Vragen die ontzettend van belang zijn voor uw onderneming. Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk dat uw administratie kloppend is. Van het administratiekantoor in Lelystad kunt u er zeker van zijn dat u deze vragen goed kunt beantwoorden. Wij helpen graag u om uw bedrijf tot een succes te maken.