De laatste paar jaren zijn consumenten massaal kortingscodes gaan gebruiken. Je hoort ze tegenwoordig op de radio, ziet ze op televisie of gewoon overal op het internet voorbij komen. En dan heb je nog natuurlijk de kortingscode websites die razend populair zijn en dagelijks door duizenden shoppers worden bekeken.

Het is namelijk erg simpel tegenwoordig, je hoeft alleen een kortingscode, kortingsbon, actiecode, vouchercode of couponcode te kopiëren nadat je op een link hebt geklikt en dit tijdens het afrekenen te plakken. En zo wordt je korting direct berekend en zie je wat je voordeel is. Uiteraard heb je ook vele verschillende kortingsacties zoals bijvoorbeeld korting op de complete bestelling, op een bepaald los product of combinatie of bijvoorbeeld gratis verzending om er maar een paar te noemen. Het enige is dat je vaak wel voor een minimale bestelwaarde moet bestellen uiteraard.

Populaire kortingscodes

Er zijn veel kortingscodes tegenwoordig, al zijn er natuurlijk wel een aantal die extra populair zijn. Namelijk de Bol couponcode, de Wehkamp kortingscode en de Zalando kortingsbon bijvoorbeeld. Maar het leuke is dat je tegenwoordig ook bij vele minder bekende webwinkels kunt profiteren van kortingscodes, zo zijn er onder andere ook de actiecode Prettymum, de kortingscode Kabeltje, de kortingscode We Fashion, de actiecode Noppies en nog veel meer.