Veel Nederlanders verlengen hun abonnement stilzwijgend als de einddatum van hun mobiele contract is bereikt. Je betaalt dan het volle pond voor je abonnement, terwijl je ook bij verlengen vaak net als bij overstappen van abonnement hoge kortingen kan bedingen bij je mobiele provider. Op www.abonnement-verlengen.com vind je alle actuele aanbiedingen voor het verlengen van je abonnement.

Vanaf wanneer kan ik mijn abonnement verlengen?
Vanaf 3 maanden voordat uw huidige mobiele abonnement afloopt kunt u op zoek gaan naar een aanbieding voor verlenging (bij sommige providers zelfs vanaf 4 maanden voor het aflopen van uw huidige abonnement). Zorg in ieder geval dat u voor het aflopen van het contract een goede aanbieding heeft gevonden.

Waar vind ik de beste aanbieding voor abonnement verlenging?
Op Abonnement Verlengen kunt u eenvoudig en in één oogopslag tienduizenden aanbiedingen voor het verlengen van uw abonnement doorzoeken en vergelijken. U kunt ze filteren op kosten, één of enkele merken en/of types toestellen en verbruik per maand. De aanbiedingen worden vervolgens overzichtelijk aan u getoond op basis van totale kosten per jaar (dus inclusief aansluitkosten, verzendkosten en aanschaf kosten van een eventuele nieuwe telefoon).

Op Abonnement Verlengen vindt u zowel aanbiedingen voor een sim only abonnementen (als uw huidige telefoon nog wel een jaartje mee kan) als aanbiedingen voor abonnement verlenging met een nieuwe mobiele telefoon van uw keuze.