3D Laser Scanner

Ben je op zoek naar een 3D laserscan? Naar een bedrijf die je objecten of producten kwalitatief kan scannen?

3D scan service als goede kwaliteitscontrole

Een 3D-scan is een krachtig hulpmiddel om de kwaliteit van een product te controleren. De vorm en de  afmetingen van een product zijn immers exact vast te leggen met een 3D-scan. Kwaliteitscontrole door middel van 3D scanning is echter meer dan het over elkaar heen leggen van 3D-scandata en CAD-tekeningen en vervolgens kijken of de verschillen minimaal zijn. Om 3D-scandata en CAD-data doelmatig te kunnen vergelijken moeten ze zorgvuldig worden uitgelijnd rond de functionaliteit van het product. Hiervoor is begrip van de toepassing van het product noodzakelijk.  Het uiteindelijke doel, een betrouwbare rapportage waaruit een opdrachtgever de juiste conclusies kan trekken, bereiken we in goed overleg met de opdrachtgever.

3D scan service van Geopoints

Geopoints is specialist in het vastleggen en verwerken van 3D-scans. Met behulp van 3D-scandata voeren we reverse engineering en kwaliteitscontrole uit voor diverse toepassingen in zeer uiteenlopende industrieën. Na het doorgronden van uw vraagstuk, kiezen we uit verschillende hardware en software, waar we ruime ervaring mee hebben, de beste oplossing.  We kunnen uw hele 3D-scanproces op ons nemen of u adviseren en trainen om zelf met  3D-scanmethoden te werken.

Doordat we dagelijks met de 3D scanning software werken, kunnen we uw project vakkundig en professioneel uitvoeren. Onze 3D scan service biedt hoge kwaliteit. We voeren reverse engineering en kwaliteitscontrole uit voor diverse toepassingen in zeer uiteenlopende industriën. Onze klanten kozen voor ons vanwege:

  • Een hoog serviceniveau
  • Korte communicatielijnen
  • Onze persoonlijke aanpak
  • Op korte termijn inzetbaar

Ja, ik zoek een 3D scan service

Dus bent u op zoek naar een 3D scan service en wilt u een product in 3D gedigitaliseerd hebben? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact met ons op, we kunnen u zeer snel van dienst zijn.