Tip 1: Witte tanden dieet:

Wat gaat er in je mond toont op uw tanden. Dus als je een heleboel rode wijn of zwarte thee, of het roken van sigaretten drinken, verwachten de resultaten te zien zijn als niet-zo-parelwitte tanden. Andere boosdoeners zijn cola, jus en donkere sappen. De bottom line: als het donker is voordat je hem in je mond, zal het waarschijnlijk vlekken op uw tanden. Stap een: je tanden poetsen direct na het hebben van voedingsmiddelen die vlek. Stap twee: Gebruik regelmatig een goede bleekmiddel van uw tandarts. Stap drie: bewust zijn van tand-kleuring voedingsmiddelen en dranken, en hebben ze alleen als een tandenborstel is rond. Zo niet, heb een appel voor het dessert.

Tip 2: Neuriën tijdens het tandenpoetsen

De ideale hoeveelheid tijd om te borstelen om alle bacteriën-verpakt plaquette uit ten minste twee minuten. Gebruik uw horloge of houd een timer in de badkamer en zet het voor 2 minuten. Of zoek een deuntje dat ongeveer twee minuten duurt en neuriën het tot het einde.

Tip  3. Je tandenborstel vasthouden als een potlood

Heeft uw tandenborstel kijken alsof het is gebruikt om de auto schoon te maken? Als dat zo is, ben je waarschijnlijk te hard poetsen. In tegenstelling tot wat sommige scrub-gelukkige mensen denken, borstelen met geweld is niet de beste manier om tandplak te verwijderen. De beste manier is om uw tandenborstel te plaatsen in een hoek van 45 graden tegen je tandvlees en zachtjes bewegen in een cirkelvormige beweging, in plaats van een heen-en-weer gaande beweging. Pak de tandenborstel als een potlood.

En ga natuurlijk elk jaar naar de tandarts om je gebit te laten nakijken.